FITTEN A TERMÉSZET SZÍVÉBEN

Slideshow CK

Szabadtéri focipálya
Teniszpályák csodálatos környezetben
Modern, sportkomplexum

Megérkeztek táplálékkiegészítőink!

Kedves Látogatók!


11418543 1002105729824136 1479005669 nAz Önök fejlődése érdekében mindent megteszünk, ezt bizonyítja, hogy mostantól táplálék kiegészítők is kaphatók edzőtermünkben. Ezekkel fokozható az edzés minősége, a fejlődés előremozdítható, stimulálható, illetve más egészségügyi előnyök is könnyen elérhetők ezek használatával. Széleskörű választékunkban a legkülönfélébb kiegészítők is megtalálhatók. Kezdve a fehérjékkel, a fehérjék roppant fontosak a testedzés során, hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez, fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

A fehérjék aminosav­ láncokból épülnek fel. Elfogyasztása után ezek lebomlanak, így a test fel tudja használni az aminosavakat sok különböző anyag felépítéséhez az izomszövettől a hormonokig. Külön aminosavak beszerzésére is van nálunk lehetőség, ezek különböző ritka savláncokat tartalmaznak, némelyiket a testünk önmagától nem tudja előállítani, viszont rendkívül hasznosak, így ilyen úton kell bevinnünk a szervezetbe. Vannak kreatin 11276223 1002106599824049 436266187 nkészítményeink. A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely 95 % a vázizomzat izomsejtjeiben található. Több sejttípus energiaellátásában segít, elsősorban az izomsejtekében, úgy, hogy andenozin­ trifoszfát képződést fokozza, amely energia­tartalékként szolgál, többek közt izom­ összehúzódásokhoz.

Izomsejtjeink több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit normális táplálkozásunkkal be tudunk vinni a szervezetbe, ezért érdemes ilyen módon pótolni. Vannak edzés előtti formuláink, ezek energetizáló, folyadékpótló, szénhidrátpótló stimulánsok, melyek energiát adnak az edzéshez, mérséklik a fáradtság érzetet, hozzájárulnak az immunrendszer helyes működéséhez, és még számos rendkívül hasznos, tulajdonsággal rendelkeznek. Vannak L­ karnitin alapú formuláink, melyek összetétele, igen nagy segítséget nyújt az edzés mellett. Zsírégető hatását, kutatások igazolják. Ne felejtsük el általános multivitaminjainkat, amelyek alkalmasak az edzés kiegészítésére, hiszen nagydózisú vitaminok, ásványi anyagok szerepelnek összetevőjük között. Ezek a készítmények rendkívül hasznosak az immunrendszer és a szervezet számára. Így szedésük akár edzés nélkül is javallt. Összegezve, színes választékunk, specializált formulák, az edzés minden területén hasznosíthatók, fejlődést felgyorsítják, illetve stabilizálják, kiegészítik és ez mellett számos anyag hasznosul egészségünk érdekében. Termékeink többségét készre keverjük neked!

 

Keressék bátran edzőtermünkben!

 

11355414 1002106596490716 708029693 n